Serbisch  Site Translator

Dobrodošli u salon Nameštaja Paljka

 

U kvalitet i unikatnost našeg celokupnog proizvodnog programa, možete se uveriti ako posetite naš salon nameštaja u Leskovcu, ulica Kralja Petra I bb. Bogata ponuda spavaćih soba daje Vam mogućnost da sami izaberete krevet od punog drvetai dušek koji će svojom udobnošću ulepšati Vaš san. ..... (foto)

 

Nameštaj od punog drveta

Različiti modeli spavacih soba klasičnog i modernog dizajna izrađeni su od punog bukovog drveta. Pored spavaćih soba u ponudi su i svi elementi za opremanje, pa kupac može sam da kompletira izgled spavaće sobe. Bogat asortiman salona upotpunjuju veliki izbor komadnih elemenata, kreveta, francuskih ležajeva, dečjih soba i kreveta sve izrađeno od bukovog drveta. Prirodne boje, visokokvalitetna izrada i vrhunski dizajn doprineće udobnosti svakog ambijenta.

 

 

Nameštaj od iverice

 

Spavaće sobe i drugi komadni nameštaj renomiranih proizvođača od oplemenjene iverice i iverice visokog sjaja, takođe možete nači u našem prodajnom salonu. Farbani MDF, furnirski materijali i iverica, omogućavaju raznolikost u proizvodnji i širok spektar završnih boja i nijansi. Pristupačne cene i veliki izbor zadovoljiće sve ukuse i želje.

 

 

Tapete uvoznih proizvođača

Originalne tapete renomiranog nemačkog proizvođača ERISMANN. Asortiman obuhvata nekoliko stotina različitih dizajnerskih rešrešenja. Ovaj sveobuhvatni asortiman sadrži najrazličitije materijale, obrasce i dezene: sa teksturom na papiru ili netkanim materijalima, pozadinom od reljefnog papira, tekstilne tapete ili tapete od netkanih materijala sa direktnom štampom. Korišćenje najnovijih metoda sito-štampe i gravirane štampe omogućavaju vrhunski kvalitet potvrđen u mnogim nezavisnim labaratorijama. U 2015. g. kompanija je sertifikovana prema DIN EN ISO 50001:2011 standardu u skladu sa energetskom efikasnošću.

 

 

Dušeci i madraci vrhunskog kvaliteta

Dušeci i madraci kakvi dolikuju našim spavaćim sobama. Veliki izbor dušeka izrađenih od specijalnih tkanina, sa žičanim jezgrom, sa standardom, memorijskom ili HR penom omogućiće vam da izaberete najbolje za Vas i vašu porodicu i omogućiti miran i lep san.

 

 

...........................................R E F E R E N C E..........................................

Dobrodošli u Hotel DuoD

 

Jednokrevetne i dvokrevetne sobe, kao i luksuzno opremljeni apartmani odgovoriće svim potrebama savremenog gosta. Besplatan internet dostupan 24h, telefon, kablovski SAT/TV, mini bar i moderno kupatilo sastavni su deo svake sobe hotela. Naše ljubazno i visokoprofesionalno osoblje čeka Vas na recepciji hotela!

 

Dobrodošli u Villa MILANO

Ponudu smeštaja Villa Milano čine 14 soba i studio gde je svaki boravišni prostor moderno opremljen. Sve sobe kao i studio opremljene su sa kupatilom sa tuš kabinom i fenom, klima urđajem, TFT TV-om, radnim stolom i telefonom, kao i mini barom i garderoberom. Pristup internetu je obezbeđen bežićnim singalom na prostoru celoga hotela.

U našoj ponudi možete se odlučiti između:

  • - Dve jednokrevetne sobe
  • - Četiri dvokrevetne sobe sa odvojenim ležajevima
  • - Pet dvokrevetnih soba sa francuskim ležajevima
  • - Tri dvokeretne lux(prostorno većih sa pomoćnim ležajem) sobe
  • - Luksuzni studio sa bračnim ležajem i hidromasažnom đakuzi kadom

 

Dobrodošli u vila MITIĆ Leskovac

 

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo vilu lux sa cetri zvezdice prvi-MEDIA – SPA-WELLNESS-centar u Leskovcu "Vila Mitić"  Luksuzni objekat poseduje :Slanu sobu, slanu saunu,finsku saunu, parno kupatilo, kupanje u morskoj vodi, podvodna masaža, hidro masažer za ledja i noge-stopala u svakoj sobi. Doživećete neponovljiv osećaj mira i lepote.

 

Narodna Biblioteka Vlasotince

Učenici, radnici, ali i penzioneri, njih oko 1.200, članovi su Narodne bibloteke, koji će moći da preuzimaju knjige u staroj, obnovljenoj zgradi poznatoj kao “Gigina kuće”, biseru arhitekture, u koju zaposleni u Narodnoj biblioteci planiraju da se presele 16. maja, kada će i obeležiti vek postojanja jedne od najznačajnijih institucija kulture u Vlasotincu i na jugu Srbije.

 

 

...